Desde 22/08/2024 20:00

ABONAMENT PER A DOS ESPECTACLES DEL FESTIVAL NITS DE TANIT

Antic Edifici de la Comandància

0 min

ABONAMENT PER A LA COMPRA DE LES ENTRADES PER A DOS ESPECTACLES DIFERENTS I PER A LA MATEIXA PERSONA

Desde 23/08/2024 22:00

Concert "La Salamandra" a càrrec del grup L'Arannà format per Anna Sala (Sant Feliu de Guíxols) i Lara Magrinyà (Eivissa)

Antic Edifici de la Comandància

60 min

"La Salamandra" és un espectacle musical de creació pròpia inspirat en la figura de Mercè Rodoreda que converteix per primera vegada en cançons alguns dels millors contes de l'autoria.
Fragments i imatges continguts a "viatges i flors", "Jardí vora el mar" o "la Meva Cristina i altres contes" es representen en un format a duo de teclats, veus i sintetitzadors en forma de cançó. Les frases i les paraules es mantenen tal i com van soritir de l'autora, conservant-ne el missatge essencial i compartir-ne la bellesa, tan viva com al moment que van ser escrits. No obstant això, han estat adaptats mètricament i formalment per tal d'aconseguir rima i forma.

Desde 30/08/2024 22:00

ÒPERA TOSCA

Antic Edifici de la Comandància

105 min

Tosca es una ópera en tres actos de Giacomo Puccini con libreto de luigi Illica y Giuseppe Giacosa, basado en el drama homónimo de Victorien Sarsou (1887).
Se representó por primera vez en Roma, en el teatro Costanzi, el 14 de enero de 1900. Es la quinta ópera de Puccini, justo después de La Boème. Versión Semiescenificada a piano.
ESTE AÑO ES EL CENTENARIO DE LA MUERTE DE PUCCINI.